Cadeaubon Muziekles

Ben je snel op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Geef een muziekles cadeau, ontvang de cadeaubon direct! Dus printen maar, strik eromheen en je hebt een leuk cadeau.

Je ontvangt de cadeaubon direct

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Geef Muziekles in Weesp cadeau! Echt een leuk cadeau voor iemand die altijd al wil, maar nooit begonnen is met muziekles. Vul het formulier in en je ontvangt direct een link om de cadeaubon te downloaden. Je kan de cadeaubon uitprinten en gelijk cadeau geven. Ook een prima cadeau als je last-minute nog op zoek bent naar een cadeau.

Kies een instrument of laat de ontvanger kiezen. Ook als je nog geen idee hebt kunnen er tijdens de muziekles verschillende instrumenten uitgeprobeerd worden. Je hebt de keuze uit o.a. trompet, trombone, hoorn, klarinet, saxofoon of bariton.

De ontvanger van de cadeaubon mag de les gedurende een jaar inplannen wanneer het hem/haar uitkomt.

Kosten

Een cadeaubon is voor 3 muzieklessen, inclusief instrument en lesmateriaal en kost €15,-.

Hoe werkt het?

Vul het formulier op deze pagina in, na het verzenden ontvang je direct een download link voor de cadeaubon. Je kan de cadeaubon zelf uitprinten en gelijk cadeau geven. Je krijgt van ons een factuur toegestuurd. De gebruiker van de cadeaubon neemt met ons contact op via deze website voor het inplannen van de muziekles.

Cadeaubon bestellen

Meer over Muziekles in Weesp
Bij De Adelaar