Circusconcert was een feest!

Circusconcert door De Adelaar

WEESP – Zondag 9 juli was het een vrolijke boel in de concertzaal van Koninklijke Harmonie De Adelaar aan de Papelaan in Weesp. Speciaal voor het concert met het thema circus werd er flink uitgepakt, de rode loper lag uit, er was popcorn en alle muzikanten waren gekleed als circus-karakters. Spreekstalmeester Alexander Bauwens kreeg de handen op elkaar voor het harmonieorkest onder leiding van Dim van den Berge.

Tijdens dit concert werden er diverse jubilarissen gehuldigd, waaronder Cor en Gerie van Alphen, beiden zijn al 50 jaar lid van de vereniging. Er was ook een verloting met mooie prijzen ondersteund door vele Weesper ondernemers.

Onze dank voor het beschikbaar stellen van de prachtige prijzen gaat uit naar:

Attema Tweewielers, La Ruelle, La Base Pizza, Juwelier Hans Luijer, Restaurant Harmsen, Linnenshop Wagenaar, Ongers Herenmode, De Bloemenmand, Bruinings Studio Weesp, Patisserie & Chocolaterie Boom, Café ‘t Helletje, ChaCha Casuals, Pezzi Pazzi, Puck & Co Conceptstore, HD Haarmode, Petra van Kooten, Het Fietshuys, Karin Wesselman Mode, J&J Vishandel, Care & Beauty Weesp, De Bruijn Groente en Fruit, Bakkerij Cor Mühl, Stay Stylish By Iris, Dental Clincs Weesp, Tabakspeciaalzaak van Kassel, Liesbeth Smits Massagetherapeut, Zorgbij, Alexanderhoeve, Café Bijna Thuis, Restaurant Aaltje, Spar Weesp en de leden van De Adelaar

Winnaars

Er zijn nog enkele prijzen niet opgehaald, ben jij een winnaar? Neem dan contact op via loterij@adelaar-weesp.nl Er zijn prijzen gevallen op de volgende nummers:

  • 364
  • 708
  • 547
  • 198
  • 901
  • 668

In september zijn er weer open repetities waar ervaren muzikanten vrijblijvend mee kunnen spelen met het harmonieorkest op maandagavond en beginnende muzikanten in het Talent Orkest tweewekelijks op zondagmiddag.