Feestjaar officieel geopend door burgemeester van Bochove

Zaterdag 5 januari is het feestjaar van Koninklijke Harmonie De Adelaar van start gegaan met een feestelijke receptie. Natuurlijk werd er begonnen met muziek van de harmonie. Daarna zette waarnemend burgemeester van Bochove de rijke geschiedenis uiteen, waarbij hij meermaals de verbinding tussen De Adelaar en de Weesper bevolking aanstipte. Hij noemde het predicaat Koninklijk wat de Adelaar bij het 75-jarige bestaand ontving en de hoogste gemeentelijke onderscheiding, de erepenning van de Gemeente Weesp, bij het 100-jarige bestaan. Vervolgens besloot de burgemeester met warme woorden voor de vereniging in de toekomst.

Dit was een mooie inleiding voor het onthullen van de foto expositie 135 jaar De Adelaar. Nadat de burgemeester het eerste bord had onthuld was het de beurt aan verschillende jeugdleden én het oudste lid van De Adelaar om de andere borden te onthullen.

Voorzitter Cor van Alphen sprak de aanwezige toe waarna er een toost werd uitgebracht op het komende jubileum jaar. Vele herinneringen kwamen weer boven bij het zien van de oude foto’s. Het was een mooie start van het feestjaar.

Bij de aftrap van het feestjaar was ook gelijk de start van de Club van 135, om De Adelaar financieel te ondersteunen. Ga voor aanmelden of meer informatie naar www.adelaar-weesp.nl/club135