Het Nieuw Talent Orkest gaat door in 2022!

In oktober begon het grote avontuur voor een groep van bijna 40 muziekanten. Met weinig tot geen ervaring leerden zij in 10 weken bij De Adelaar een muziekinstrument bespelen, volgens de methode van het Nieuw Talent Orkest.

Zondag 12 december is het zover, het eerste concert van het Nieuw Talent Orkest Weesp. We hadden graag heel Weesp en omgeving uitgenodigd om te komen luisteren, maar door de Coronabeperkingen met een beperkt aantal plaatsen is het concert uitsluitend op uitnodiging te bezoeken. Maar er is goed nieuws, deze enthousiaste groep gaat door!

Vanaf 2 januari blijft het Talent Orkest tweewekelijks repeteren. En dat biedt ook de ruimte om mee te doen als je al een beetje overweg kan met je muziekinstrument. Je hebt al privé les of bij een muziekschool maar kan nog niet mee doen in het harmonieorkest, dan is dit de uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen door samen te spelen in een orkest met hulp van ervaren muziekanten.

Het Talent Orkest repeteert vanaf 2 januari tweewekelijks op zondagmiddag van 15.30 – 17.30 uur. Aanmelden kan bij Guido Former via talentorkest@adelaar-weesp.nl