Nieuw Talent Orkest Weesp

Nieuwe editie start 15 september 2024 in Weesp

Ontdek het plezier van samen muziek maken! Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Nieuwe editie van het Nieuw Talent Orkest in Weesp

Koninklijke Harmonie De Adelaar organiseert na de zomer weer het Nieuw Talent Orkest Weesp, een superleuk muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Op zondag 15 september is de eerste repetitie. Dit belooft een bijzonder gebeuren te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van dit succesvolle concept, uit Sneek, Friesland.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een daverend concert op 24 november.

Doe jij mee?

Dan zorgen wij voor een lessenaar en een instrument. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders zoek je ter plekke eentje uit. Verder krijg je een complete lesmap. Vele muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Alles wat je moet weten

Startdatum: Zondag 15 september 2024
Vervolg: Iedere week op zondagmiddag
Tijd: 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Koninklijke Harmonie De Adelaar, Papelaan 126A in Weesp
Kosten: € 90,-

Repetitie

Zondag 15.30 – 17.30 uur
(10x vanaf 15 september 2024)
+ afsluitend concert 24 november

Verenigingsgebouw De Adelaar
Papelaan 126A, 1382 RP Weesp

Aanmelden of vragen?

Aanmelden is mogelijk tot 8 september via het volgende formulier of stuur een email. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen
met Guido Former via nieuwtalentorkest@adelaar-weesp.nl

Je ontvangt later per mail een persoonlijke bevestiging.