Open dag Muziekles Weesp

Vroeger een muziekinstrument bespeeld, en benieuwd of je het nog kan? Altijd al eens willen beginnen, maar is het er nog nooit van gekomen? Of wil je eens oriënteren op muzieklessen voor je kinderen?

Instrumenten uitproberen

Zaterdag 15 juli zwaait Koninklijke Harmonie De Adelaar haar deuren open voor een Instrumentenmarkt. Kom tussen 14.30 en 15.30 uur zelf alle instrumenten uitproberen en maak kennis met de Adelaar. Aansluitend kun je naar alle instrumenten komen luisteren, want om 15.45 uur zal het harmonieorkest een (gratis) concert geven.

Waar is het?

In ons eigen gebouw, Papelaan 126A in Weesp (tegenover voetbalclub FC Weesp). Je kunt prima op de fiets komen en er is ruime gratis parkeergelegenheid.

Muzieklessen

De Adelaar kan op een voordelige manier leuke muzieklessen aanbieden in Weesp. Je krijgt bij De Adelaar les van professionele leraren!  We bieden een totaal pakket aan, je krijgt geen verborgen kosten voor bijvoorbeeld lesmateriaal en je krijgt een instrument van de vereniging in bruikleen. Je bent lid van de vereniging, wanneer het zover is kun je leren samenspelen in het orkest. Meld je nu aan voor je eerste gratis muziekles!
Meer informatie over muziekles in Weesp

Tot zaterdag 15 juli!