Vakantieconcert Grüße aus…

De Adelaar ging op vakantie met het vakantieconcert Grüße aus… En dat het dan ook stralend weer is, maakt het plaatje helemaal compleet.

Alexander Bauwens wist de hele zaal goed in de stemming te krijgen, gewapend met een grote wegenkaart voor de route, een heleboel kennis over de landen waar we naartoe gingen, de muziekstukken, de componisten en natuurlijk compleet met een WC rolletje onder zijn arm 🤣

Het concert werd geopend door het Leerlingenorkest van De Adelaar, erg leuk om de vorderingen te zien van onze leerlingen 👍🏼

Daarna trok de reis verder met het harmonieorkest onder leiding van Dim van den Berge, langs Tsjechië, Oostenrijk, Disneyland Parijs, Italië, Rusland en we kwamen weer thuis met de Tulpen uit Amsterdam.

Nadat het concert was afgelopen werd het seizoen afgesloten met een heerlijk campingbuffet. Met vele hebben we heerlijk gesmikkeld 😋 Piet de Koning, Bedankt!

En als toetje speelde De Vechtbloazers nog een gezellige set om de dag vrolijk af te sluiten.

Nu gaat De Adelaar écht op vakantie, wil jij eens meespelen? Doe mee met de Open Repetities op 10 en 17 september vanaf 20.00 uur. Papelaan 126A in Weesp.

Beginnen met muziekles? Vraag gelijk een gratis proefles aan via: www.adelaar-weesp.nl/muziekles