Dirigent

Dim van den Berge

"Het is ontzettend leuk om iedere maandag samen met de muzikanten te werken aan balans en dynamiek in de muziek. Samen met elkaar vertellen wij een muzikaal verhaal."

Dim van den Berge
Dirigent Koninklijke Harmonie De Adelaar

Nederlands Philharmonisch Orkest

Dim van den Berge, is begonnen als trompettist in Zeeland bij de Koninklijke Harmonie “Kunst en Eer” in Zierikzee. Na zijn militaire dienst studeerde hij Hoorn aan het conservatorium van Arnhem en begon in het Gelders Orkest, hij speelde vervolgens in verschillende Nederlandse symfonieorkesten.
Dim is jaren vast verbonden geweest aan het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest in Amsterdam. Hij treed tegenwoordig op als kamermusicus en dirigeert en coacht diverse blazersensembles in en om Amsterdam.

Professionele Weesper dirigent

De Adelaar is ontzettend trots om een professionele Weesper dirigent op de bok te hebben staan met zoveel ervaring en kennis. Onder leiding van Dim werkt het orkest aan het repertoire wat wij een aantal keer per jaar ten gehore brengen tijdens onze concerten. Erg leuk om te musiceren onder een dirigent die uit elke muzikant het beste weet te halen en samen meer te maken.

Kom eens kennis maken

Wil jij eens kennis maken met Dim, je bent van harte uitgenodigd tijdens onze concerten of kom eens langs op een repetitieavond. Het harmonieorkest repeteert iedere maandagavond vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur in het verenigingsgebouw van de Adelaar aan de Papelaan 126A in Weesp.

Repetitie

Maandag 20.00 – 22.00 uur

Verenigingsgebouw De Adelaar
Papelaan 126A, 1382 RP Weesp