Word lid van de Club van 135

Ondersteun Koninklijke Harmonie De Adelaar uit Weesp

In tijden van verandering moet je zelf ook bewegen, en zeker niet stil blijven zitten. Met een historie van ruim 135 jaar weet Koninklijke Harmonie De Adelaar dat maar al te goed! Dat is ook de reden dat wij samenwerking zoeken met de Weespers, het Weesper bedrijfsleven, en alle betrokkenen die de vereniging een warm hart toedragen. Samen zullen wij de Club van 135 vormen.

Muziek met een vleugje cacao

Vroeger stond in Weesp de cacaofabriek van Van Houten. Naast de rijke geschiedenis en mooie verhalen is er in Weesp nog altijd een levende herinnering aan die tijd. Koninklijke Harmonie De Adelaar is bijna 135 jaar geleden opgericht door de personeelsvereniging van de fabriek. Nu, jaren later, is De Adelaar uitgegroeid tot dé muziekvereniging van Weesp.

Wie zijn de club van 135?

De achterban van De Adelaar die de vereniging (financieel) ondersteunen, zijn Weespers, het Weesper bedrijfsleven, en alle betrokkenen die de vereniging een warm hart toedragen.

Wat wordt er gedaan?

Er kan op vele manieren invulling gegeven worden aan dit project. De vereniging staat open voor innovatieve ideeën. Gedacht kan worden aan: Concerten en evenementen in Weesp,
Ontwikkeling van het Harmonieorkest,
Ondersteuning van de muzieklessen,
Muzikale (jeugd)projecten,
Financiële ondersteuning

Aanmelden

Aanmelden voor de club van 135 kan eenvoudig via onderstaand formulier. De financiële bijdrage kun je zelf overmaken via IBAN NL05 INGB 0000 6634 10 je kan het bedrag ook laten incasseren via een automatische incasso. Eventueel is het mogelijk om te kiezen voor een anonieme vermelding in de Club van 135.